Najbolji načini uklanjanja šminke sa tepiha - Ježčisto
16862
post-template-default,single,single-post,postid-16862,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Najbolji načini uklanjanja šminke sa tepiha

Sa aktuelnim trendovima konture, šarmantnim markerima i dimnim očima u mačkama, aplikacija šminke je punopravna umetnička forma. Ali, iako ovi proizvodi i tehnike mogu poboljšati prirodnu lepotu osobe, neće učiniti uslugu tepihu kada se prosipaju.

Zato svaki ambiciozni šminker treba da ima nekoliko preparata za čišćenje ruku. Naučite kako ukloniti šminku za oči sa tepiha, tako da ne morate da paničite kada se jave kapljice i mrlje po tepihu.

Napomena: Pre nego što pokušate da očistite tepihe pomoću bilo koje od sledećih metoda, prvo pogledajte uputstva za negu vašeg proizvoda i sprovedite test na malom nepomičnom delu.

 

Čišćenje šminke sa tepiha

 

Pravi stručnjaci za lepotu mogu raspravljati o tome da li će ili ne koristiti temelj za svoje poduhvate kao bazu, ali to je tema za drugi forum. Evo šta treba uraditi ako se u toku šminkanja desi da vam se bočica sa šminkom prospe sa stola na tepih.

Trebaće vam nož za buter ili kašiku, čista tečnost za pranje sudova, hladna voda, mikrofiber krpa ili papirni peškiri, usisivač.

 

 1. Odmah nakon prosipanja, koristite maslac nož ili kašiku da biste izvadili bilo kakvu višak temelj od tepiha. Važno je to učiniti odmah, tako da temelj ne dostiže podlogu i izazove dublje mrlje;

 2. Pomešajte nekoliko kapljica sapuna s hladnom vodom;

 3. Lagano ublažite tkaninu ili papirni peškir mešavinom sapuna i nežno istrčkakte mrlje, od spolja ka unutra;

 4. Držite krpu na mrlju dok nema više osnova u tepihu;

 5. Potopite čistu tkaninu od mikrovlakana ili papirni peškir u običnoj vodi. Koristite ovo da biste uklonili tragove vaše sapunaste smese;

 6. Obrišite površinu sa svežom tkaninom od mikrofibera;

 7. Nakon što se potpuno osuši, vakuumirajte mesto usisivačem  gde je mrlja bila.

 

Kako ukloniti ajlajner sa tepiha?

 

Iako možda ne naletite na mnoge probleme sa olovkom za eieliner, tečni eieliner može napraviti ogroman nered ako boca pukne. Možete se suočiti sa ovim problemom koristeći korake za čišćenje temelja postavljenih gore. Ako to ne funkcioniše, možete preći na jače opcije.

Trebaće vam ½ čaše tople vode, kašičica sirćeta, magična krpa

 

 1. Izmiksajte sirće sa vodom;

 2. Umočite magičnu krpu u smesu.Morate raditi od spolja ka unutra;

 3. Trljajte dok se eiliner ne izgubi sa tepiha;

 4. Lagano spuštajte čistu tkaninu od mikrovlakana sa čistom vodom i razblažite je kako biste se oslobodili bilo kakvog preostalog sirćetnog rastvora;

 5. Nežno obrišite sa svežom tkaninom od mikrofibera.

No Comments

Post A Comment